POLITYKA PRYWATNOŚCI

1. A&J Solutions Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością (dalej „A&J Solutions”), właściwiel strony www.ajsolutions.pl przywiązuje szczególną wagę do ochrony prywatności użytkowników Serwisu i bezpieczeństwa przetwarzania ich danych osobowych.

2. Dane osobowe użytkowników strony www.ajsolutions.pl zawarte w formularzach rejestracyjnych oraz dane osobowe zgromadzone automatycznie są przetwarzane z zachowaniem wymogów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.), oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002r. Nr 144, poz. 1204). Użytkownikom przysługuje prawo wglądu do dotyczących ich danych osobowych oraz prawo do ich poprawiania. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić ani usunąć.

3. Dane osobowe użytkowników strony www.ajsolutions.pl zawarte w formularzach rejestracyjnych przetwarzane będą przez A&J Solutions wyłącznie w celach realizacji usług świadczonych na stronie www.ajsolutions.pl i w celach wskazanych w formularzach rejestracyjnych dotyczących konkretnych usług A&J Solutions. Nadto mogą być one przetwarzane, za zgodą użytkowników strony www.ajsolutions.pl w prawnie usprawiedliwionych celach A&J Solutions, w tym marketingu bezpośredniego własnych produktów i usług A&J Solutions oraz firm z nią współpracujących. Administratorem danych osobowych jest A&J Solutions.

4. A&J Solutions nie przekazuje i nie dokonuje obrotu (nie sprzedaje, nie użycza) danych osobowych użytkowników A&J Solutions innym osobom lub instytucjom, bez zgody użytkownika. Przetwarzane przez A&J Solutions dane osobowe użytkowników strony www.ajsolutions.pl mogą zostać udostępnione uprawnionym organom państwa na ich żądanie, na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań lub osobom trzecim na podstawie orzeczeń organów państwa.

5. A&J Solutions gromadzi informacje pozyskiwane automatycznie, dotyczące adresów IP użytkowników odwiedzających strony www.ajsolutions.pl i korzystających z usług świadczonych w ramach domeny ajsolutions.pl. Zebrane w ten sposób informacje służą administrowaniu oraz, okresowym analizom statystyki odwiedzin, ustaleniu, które strony odwiedzane są najczęściej, określeniu poziomu funkcjonalności stron www.ajsolutions.pl. Informacje dotyczące IP użytkowników mogą zostać przekazane uprawnionym organom państwa, na ich żądanie na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań lub osobom trzecim na podstawie orzeczeń organów państwa.

6. A&J Solutions stosuje mechanizm tzw. cookies tj. plików tekstowych przechowywanych na dysku komputera użytkownika stron www.ajsolutions.pl. Mechanizm cookies nie ma na celu do pozyskiwania jakichkolwiek informacji o indywidualnych użytkownikach strony www.ajsolutions.pl - stosowany jest w celu zachowania parametrów nawigacyjnych użytkownika i statusu jego zalogowania, agregowania danych statystycznych o ruchu użytkowników stron www.ajsolutions.pl, optymalizowaniu emisji reklam na stronach www.ajsolutions.pl i usprawniania funkcjonowania stron www.ajsolutions.pl zgodnie z obowiązującymi w sieci www standardami. Pliki cookies mogą ponadto stosować współpracujący z stron www.ajsolutions.pl reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. Użytkownik może usunąć pliki cookies lub zmienić ich ustawienia w przeglądarce internetowej. Usunięcie lub zmiana ustawień plików cookies w przeglądarce może się wiązać z utrudnieniami w korzystaniu z stron www.ajsolutions.pl.

7. A&J Solutions używa technologii Local Storage Object (LSO), zbliżonej zasadą działania do plików cookies, mającej jednak nieco inne właściwości. Local Storage Object to wydzielona część pamięci przeglądarki, służąca do przechowywania danych zapisywanych przez serwisy. Dostęp do niej może uzyskać tylko strona internetowa działająca w tej samej witrynie, z której dane zostały zapisane, jednak inaczej niż w przypadku cookies, nie są one wysyłane przez przeglądarkę przy każdym odwołaniu do serwera. Dane w Local Storage Object są długotrwale przechowywane przez przeglądarkę i nie są usuwane po zamknięciu przeglądarki ani nie mają określonego czasu ważności.

8. Strona www.ajsolutions.pl zwiera odnośniki/linki do innych stron WWW. A&J Solutions nie ponosi odpowiedzialności za zasady zachowania prywatności obowiązujące na tych stronach.

9. Pytania i wątpliwości w zakresie polityki prywatności użytkownicy Serwisu mogą zgłaszać poprzez adres e-mail: biuro@ajsolutions.pl

10. W przypadku zmiany obowiązującej polityki prywatności, odpowiednie modyfikacje powyższych zasad zostaną udostępnione na stronie www.ajsolutions.pl.

Nasz serwis korzysta z plików cookies, by ułatwić użytkownikom korzystanie z naszych stron oraz w celach reklamowych. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Formularz kontaktowy

* Pola wymagane

Potrzebujesz natychmiastowej pomocy dotyczącej sprzedaży? Zadzwoń do nas: 1 877 486 9273

Numery telefonów